Big Foot vezetés és show

A Big Foot elnevezést az óriás kerekeiről kapta a jármű. Több ezer lóerős Big Foot -ok hangja és megjelenése is egy szóval fantasztikus. Ha még vezethetjük is a vasszörnyetegeket és megnézhetjük, hogy hogyan megy át a "halálra ítélt" roncs kocsikon ez a monstrum az páratlan élményt nyújt.

Big Foot vezetés

Siófoki pályánkon a résztvevőknek lehetőséget biztosítunk egy 200 literes hordókból kialakított szlalom pályán való élmény vezetésre. Tapasztalt instruktoraink segítenek a vezetés során a jobb első ülésről.  A Big Foot program közben a többi résztvevő közül három fő a hátsó ülésen tud utazni.  A terepjárók vezetéséhez jogosítvány nem szükséges, de vezetői képesség és tapasztalat igen. Csapatépítésre is alkalmas élményvezetési programunkat igény szerint az ország területén bárhová ki tudjuk telepíteni.

Big Foot show és roncstaposás

20 perces Big Foot Show keretein belül, rutinos instruktorunk bemutatja a vasszörnyetegek tudását és erejét, valamint két személyautón is átgázol és összezúzza azokat. A képen látható monstrum IFA alvázra épített, Volga M24-es kasznival szerelt , 4000 köbcentiméteres erőmotorral ellátott 4x4 –es maghajtású terepjáró. A látvány és a hang együttes hatása leírhatatlan, maradandó élményt ad a résztvevők számára. 

Különleges programunkról kérjen további információt vagy egyedi ajánlatot

.  


Close
00:16