Hőlégballonos túra

Élje át kollégáival, ismerőseivel közösen ballonozás élményét, a könnyű lebegést ég és föld között. Aki utazott már a szelek szárnyán kihasználva az áramlatokat az tudja, milyen fantasztikus érzést nyújthat egy hőlégballon.. A közös élmények örök emlékeket okoznak a résztvevőkben, mely párosul eme különleges rendezvényformával. Hőlégballonjainkat ki tudjuk telepíteni az ország egész területén.
Különlegességként kínáljuk óriás ballonunkat, ahol egyszerre 18 fő tud repülni. A túra során földi személyzetünk kíséri a ballon útját és földet érést követően felavatjuk a repülőket pezsgős, emlékleveles ceremóniával.  A tiszta repülési idő egy óra.

Hőlégballonból ereszkedés

Extrém csapatépítő programunk alkalmával lehetőséget biztosítunk a bátor résztvevőknek, hogy a föld felett 50 méterre lebegő, függeszkedő hőlégballonból, alpin-technikai eszközök segítségével leereszkedhessenek. A hőlégballon  függeszkedését, stabilitását kötelek segítségével biztosítjuk, mely a résztvevőkkel liftezve le-fel mozog. A ballonba egyszerre 4 fő fér el. Az ereszkedés a hőlégballon kosarából történik, speciális hegymászó felszerelés segítségével, profi hegymászók felügyelete mellett. A gyakorlat végrehajtásához semmi nemű fizikai felkészültség nem szükséges.  A hőlégballonos extrém csapatépítő program megvalósításához elengedhetetlen a megfelelő időjárás! 

Különleges programunkról kérjen további információt vagy egyedi ajánlatot.


Close
00:16