Lézerharc

Lézerharc

A legújabb technikai vívmányokat felsorakoztató, modern játék, amelyet bátran ajánlunk kortól függetlenül! A játék során a klasszikus számháborúra hasonlító izgalmas csatában lehet részünk, vagy akár komoly stratégiát fölállítva harcolhatunk a másik csapat ellen. A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan. Hotelek, szállodák udvarában, közvetlen környezetében, akár a belvárosban, erdőkben is szabadon játszható. Fájdalmas nyomokat nem hagy, és a környezetet sem károsítja. Védőfelszerelésre éppen ezért nincs szükség! Igény szerint a játék végén, mindenki névre szóló kiértékelést kap, amelyből név szerint kiderül ki-kit hányszor talált el, illetve egyéb statisztikák lekérése is lehetséges. 

Különleges programunkról kérjen további információt vagy egyedi ajánlatot.

Stratégiai lézerharc

A lézerharc továbbfejlesztett változata, ahol GPS, és Adó-vevő használatával egész hadmozdulatokat” modellezhetünk: orvos, mesterlövész és további karakterek és speciális funkciók használatával. A lézerharc ezen fajtája komoly stratégiai tervezést igényel, céges tréningekre kifejezetten ajánljuk. Vállaljuk a stratégiai játékok megtervezését az adott helyen, biztosítunk 2-4 db GPS-t, 4-8 db adó-vevőt, nagy felbontású térképet az adott területről, tájolókat, „bevetési parancsot”.


Indoor / beltéri lézerharc

A lézerpuskák modern technikai tudásuknak köszönhetően beltéren (rendezvénysátrakban, nagy konferenciateremben, csarnokokban, mélygarázsokban, barlangokban, pince rendszerekben, iskolai sport csarnokokban,…)is nagyszerűen használható, akár mobil fedezékekkel kombinálva. Kis és nagy létszámú rendezvények nagyszerű programlehetősége lehet kedvező áron.

Különleges programunkról kérjen további információt vagy egyedi ajánlatot.


Felfújható mobil Airball pálya  

Amennyiben nincs a közelben megfelelő fedezékekkel rendelkező terület, semmi probléma! Felfújható fedezékeinkkel együtt települünk ki országszerte. Telepített fedezékeink által a sík terepet pillanatok alatt játéktérré változtatjuk, ahol a „speed” játékstílus játszható. A gyors lefolyású játékok lehetővé teszik házibajnokságok, csapatépítő tréningek, élményprogramok, illetve nagy létszámú rendezvények gyors lebonyolítását. Mobil Pályánkat a játék napján telepítjük, és le is bontjuk. Pályaépítéskor felfújható fedezékeket használunk, melyeket cövekekkel vagy súlyokkal rögzítünk és így semmilyen kárt nem tesz a környezetében.

Különleges programunkról kérjen további információt vagy egyedi ajánlatot.

Close
00:16