Quados programok

Quad ügyességi vezetés épített pályán

A résztvevőknek lehetőséget biztosítunk félautomata quadok vezetésére Off-Road pályánkon, ahol megtalálható számos különleges és speciális akadály, mint például a rönkszőnyeg, siratófal, jobbra – balra dőlés, mély árok, homokágy. Tapasztalt instruktoraink elméleti és gyakorlati oktatást tartanak a quadozás alapjairól, technikáiról és szabályairól. A biztonság érdekében a résztvevőknek bukósisak viselése kötelező. Bójákból épített ügyességi pályánkat az ország egész területén ki tudjuk építeni.

Quad off-road túra

Területünkön különleges nyomvonalú pálya van kialakítva az erdőben, ahol a résztvevők quad túrát szervezünk. A túra során a létszámtól függően egy, ill. két quados túravezetőt biztosítunk. Külön igény esetén a túrát kombinálhatjuk különböző csapatépítő feladatokkal. A biztonság érdekében a résztvevőknek a bukósisak viselése kötelező. A quad túrák jól kombinálhatók más csapatépítő programmal, mint például a GPS-es kincsvadászat, kötéltechnikai programok vagy lézerharc.
Igény estén quad túráinkat az ország egész területén meg tudjuk valósítani előzetes területfelmérés és egyeztetés alapján.  


Close
00:16