Terepjárós off-road programok

Élményautózás épített Off-Road pályán

A résztvevőknek lehetőséget biztosítunk Land Rover terepjárók vezetésére a speciálisan megépített Off-Road vezetéstechnikai tesztpályánkon. A pályán megtalálható akadályok (rönkszőnyeg, siratófal, jobbra-balra dőlés, libikóka, mély árok, homokágy)  extrém helyzet elé állítja a vezetőket és terepjárókat egyaránt. Tapasztalt instruktoraink segítségével elméleti és gyakorlati képzést adunk az Off-Road vezetés alapjairól, technikáiról és szabályairól.

Off-road túra kijelölt utvonalon

Területünkön különleges nyomvonalú pálya van kialakítva az erdőben, ahol a résztvevők tesztelhetik a terepjárók és a saját képességeiket. A túra során felváltva vezethetnek az utasok megtapasztalva a Land Rover Defender fantasztikus tereptulajdonságait különböző útviszonyokon.  A terepjárós túrák nagyon jól kombinálhatóak, csapatépítő programokkal, min például vakvezetés adóvevős irányítással, hídépítés és átkelés, kerékcsere emelő nélkül, GPS-es tájékozódási túra és kincsvadászat.   
Igény szerint a túráinkat az ország egész területén meg tudjuk valósítani.

Mini Camel Trophy

A résztvevőknek GPS, térkép,itiner, iránytű, adóvevő segítségével kell eljutniuk a kijelölt célhoz, miközben számos akadály és feladat várja őket. Az akadályok leküzdése és feladatok megoldása során szerzik meg a szükséges információkat a végcél eléréséhez.
A túra során az utasok megtapasztalhatják a Land Rover Defender fantasztikus tereptulajdonságait különböző útviszonyok között. A terepjárós túrák nagyon jól kombinálhatóak, más csapatépítő kaland programokkal, betét feladatokkal pl. alpintechikai programok, lézerharc, ügyességi és logikai játékok. 
Close
00:16