Activity

Az általunk kínált játék a hagyományos Activity továbbfejlesztett változata. Kreatív, multimédiás szórakoztató játékok sora vár a játékosokra, akik csapatokban játszanak, de persze szóló karrier befutására is van lehetőség. Játszunk zenékkel, sztárokkal, filmekkel, klipekkel, lehetőségünk van verbális és muzikális képességeink csillogtatására!

A játékok egy része a cég arculatára szabható, belekerülhetnek a cég életének fontos részei, vagy éppen emlékezetes pillanatai, illetve beilleszthetőek akár személyek is.


Zenés játékok


„Rükverc” (visszafelé lejátszott zenék felismerése)

A túsz éji dala (a játékos egy fejhallgatón hallgatott zenét, hümmögve próbál felismertetni a csapattársakkal)

Ki kicsoda? (Híres emberek felismerése hangjuk, beszédük alapján. Itt elsüthetjük azt a poént, hogy a cégben dolgozók, ill. a magasabb beosztású személyek közül valaki hangját játsszuk be, ha van hangfelvétel, ha nincs, akkor készítünk!)

Karaoke Mix (5 dal van összeollózva gyors egymásutánban, a csapatnak passzolgatni kell a mikrofont aszerint, hogy az adott dalrészletet éppen ki ismeri!)

PopDaráló "The singing bee" (a televízióból ismert népszerű műsor alapján történő játék, ahol nem az énektudás, hanem a szövegismeret a fontos.)

Képes játékok


Képes Activity (ebben sok minden van, a „hány különbség van a két kép között-től” a Memóriajátékon át a Képes puzzle-ig, ami szintén működhet a megrendelő által küldött fotók alapján, melyben egyre több részletet bemutatva kell megfejteni, hogy melyik kolléga van a képen!

Arctalan Sztárok (Magyar és külföldi sztárok esetenként bikinis, ill. fürdőgatyás képeit mutatjuk úgy, hogy az arcuk helyén egy rostélyos lovagi sisak van. Tippelni kell a sztár kilétére, majd lekapjuk a maszkot! Lesz csudálkozás, mikor kiderül, hogy akit mindenki Sharon Stone-nak hitt, az valójában Ábel Anita!)

Ki kicsoda kicsiben? (Ismert személyek gyerekkori képeit mutatjuk. Kiket rejtenek az ártatlan gyermeki tekintetek? Ennél a játéknál szintén eljátszhatunk a cég ismert arcaival)

Ki kicsoda nagyban? (Vajon felismerjük-e Boy George-ot, vagy éppen Surdát mai fotóik alapján?)

Filmes játékok


Régi és mai reklámok felismerése: (mit reklámoznak?)

Főcímek felismerése: (vajon felismerik-e a csapatok az egykori híres tévés főcímeket zenéjük alapján: Szuperbola, Delta, Ablak, Kékfény, stb…)

2 in 1 film - Kettő az egyben film (Ismert filmek jelenetei, más ismert film hangjával, pl.: Don Corleone mélyen Al Pacino szemébe néz és megszólal: „Egyszer kérünk még magától valamit, Pelikán elvtárs!” Kérdés: Mi a két ismert film címe?)

Kettő az egyben videoklipes változata (pl: Látjuk, ahogy Jacko zombivá változva break-el, és közben azt halljuk, hogy: „Last Christmas…” Kérdés: Mi a két dal címe?)

Close
00:16