Sátrak

RENDEZVÉNYSÁTRAK

Sátraink mérete és minősége minden megrendelői igényhez igazodnak! Megbízható kollégáink 10 éves tapasztalattal és megfelelő szaktudással garantálják, hogy az Önök rendezvénye mindenki számára felejthetetlen lesz.
Rendezvénysátrainkat széleskörű felhasználásra javasoljuk. Sátrainkat letisztult megjelenés jellemzi, az alumínium vázszerkezethez harmonikusan illeszkedik a hófehér sátorponyva, ezért a rendezvénysátraink könnyen dekorálhatók, egyedi igények szerint díszíthetők. Rendezvénysátrakat használhatjuk esküvői sátornak, sörsátornak, falunapokon, motoros találkozókon, sportesemények alkalmával, zenei fesztiválokon, családi ünnepekkor. Kis és nagyméretű vállalati rendezvények, családi napok, ügyféltalálkozók megtartására is kitűnően alkalmasak, minden szabadtéri esemény alkalmával jó szolgálatot teljesítenek. A sátrak rögzítése a talaj, a helyszín adottságainak megfelelően a lehető legnagyobb biztonsággal történik!

RAKTÁR SÁTRAK

Mikor lehet szüksége egy raktársátorra? Ha:

  • raktározása nincs megoldv
  • termelésnövekedés miatt további fedett raktárfelületre van szükség
  • saját raktárépületét bővítené egy hozzáépített raktársátorral
  • cégének több telephelye van és mindig más helyszínen adódnak periodikus raktározási gondjai

Mik a legfőbb előnyei egy ilyen ponyvás mobil raktárnak?

  • rövid elkészülési idő (körülbelül 15-30 nap paraméterektől függően
  • mobilitás, pár nap alatt telepíthető
  • már meglévő épülethez hozzáépíthető
  • egyedi alakú és méretű
  • a világos ponyva fényáteresztő képességének köszönhetően a sátoron belül megfelelőek a fényviszonyok
Legfontosabb különbségek egy rendezvénysátorral szemben, hogy magasabb oldalfalmagasság (4,2 / 4,4 m vagy 5,0 m), nagyobb hó terhelés 25 kg /m2 helyett 80 kg/m2.
Raktársátor méreteink 10 és 16 m szélesek, hosszúságuk toldható. Hűtő és fűtő klímaberendezéssel kombinálható.PARTY SÁTRAK

Party sátrainkat széleskörű felhasználásra javasoljuk. Sátrainkat letisztult megjelenés jellemzi, az alumínium vázszerkezethez harmonikusan illeszkedik a hófehér sátorponyva, ezért a rendezvénysátraink könnyen dekorálhatók, egyedi igények szerint díszíthetők. 
A party sátrak közkedvelt eszközei a családi, baráti összejöveteleknek, valamint kiegészítő sátrakként alkalmazhatók a nagyméretű rendezvénysátrak mellett vásári, piaci árusítások, kiállítási tárgyak bemutatása, márkatermékek forgalmazása, rendezvényeken kis létszámú VIP sátor, öltözősátor, akár szerviz sátor.
Installálása egyszerű, gyorsan, precízen felállítható bármilyen talajon. Rögzítése súlyozással történik. Az oldalfalaik a sátraknak szabadon variálhatóak. 
Sorban és párhuzamosan is telepíthető, össze esőcsatornázható. Sátorrendszer kialakítható. Tartós bérbeadási lehetőségeket is kínálunk rendezvényszervezőknek és vállalkozóknak.


Close
00:16